PRODUKTNYHET: Nu hittar du Stockholm i Korg Gadget

PRODUKTNYHET: Nu hittar du Stockholm i Korg Gadget

Vi skrev för några veckor sedan om att Svenska Propellerhead släppt sin första VST-plug, i form av synten Europa, som hämtats från Reason. Nu kommer nästa migrering från Reason. Denna gång är det en omarbetad variant av Dr. Octo Rex Loop Player, som fått namnet Stockholm By Reason, som återfinns i Korgs mjukvarupaket Korg Gadget.

Korg släppte nyligen uppdaterade varianter av Korg Gadget, version 3.6 för IOS appen och 1.6 för MacOS, och med detta finns det nu möjlighet att använda den nya slicern och sample-playern Stockholm By Reason. Stockholm By Reason bygger på Propellerheads populära Dr. Octo Rex Loop Player från Reason-paketet och hanterar upp till åtta loopar åt gången. Självklart stöds REX-filer och det finns en hel sektion av syntparametrar att ratta på, inklusive filter, enveloper och LFO för att nämna några. Stockholm By Reason finns bara för Korg Gadget, som i sin tur bara finns för IOS och MacOS; det finns alltså ingen version för Windows eller Android.

Pris: 15 dollar
Tillverkare: Propellerhead, www.propellerheads.se
 

PRODUKTNYHET: Blue Cat bjuder på tre klassiska förstärkare

PRODUKTNYHET: Blue Cat bjuder på tre klassiska förstärkare

PRODUKTNYHET: Virtuella transformatorer från Kazrog

PRODUKTNYHET: Virtuella transformatorer från Kazrog