PRODUKTNYHET: Blue Cat bjuder på tre klassiska förstärkare

PRODUKTNYHET: Blue Cat bjuder på tre klassiska förstärkare

När franska utvecklaren Blue Cat nyligen uppdaterade sin avancerade dist- och förstärkarsimulator Destructor, passade de på att släppa tre pluggar som bygger på samma teknik, under namnet Blue Cat's Free Amp.

Blue Cat's Free Amp består av tre pluggar som alla bygger på klassiska förlagor. Även om förlagorna inte skrivs ut explicit, så kan nog många gitarrister lista ut vilka modeller som döljer sig bakom de generiska namnen "classic clean", "classic drive" och "modern drive". I vilket fall så återfinns allt från high-gain och metal till klassiska vintage-ljud, som alla är skapade med samma teknik som återfinns i Blue Cat’s avancerade förstärkarsimulator Destructor. Blue Cat's Free Amp är helt gratis att ladda ner och använda och finns för de flesta förekommande formaten, både för Windows och Mac.

Pris: Gratis
Tillverkare: Blue Cat, www.bluecataudio.com
 

PRODUKTNYHET: Fler Fender i parallella universum

PRODUKTNYHET: Fler Fender i parallella universum

PRODUKTNYHET: Nu hittar du Stockholm i Korg Gadget

PRODUKTNYHET: Nu hittar du Stockholm i Korg Gadget