PRODUKTNYHET:  FabFilter Pro-Q 2, nu för iPad

PRODUKTNYHET: FabFilter Pro-Q 2, nu för iPad

Den ansedda nederländska utvecklaren FabFilter, som tidigare har släppt EQn Pro-Q 2 för Windows och Mac, lanserar nu en version för iPad och andra enheter som stöder AUv3.


Med sina 24 välljudande parametriska band, och utökad funktionalitet genom funktioner som ‘Spectrum Grab’ och ‘EQ Match’, har Pro-Q 2 blivit en favorit bland mixare, mastrare och producenter. Nu kommer en ny version för AUv3 formatet som gör det möjligt att använda pluggen i alla mjukvaror som stöder formatet, bland annat Cubasis, Auria och AUM; och det går även att använda Pro-Q 2 på mikrofoningången vid inspelning. Pro-Q 2 för AUv3 har alla de funktioner som versionen för Mac och Windows har, och du hittar bland annat godbitar som ‘Natural Phase mode’, ‘zero latency mode’ samt Mid-Side funktioner, bara för att nämna några.  

Pris: 30 dollar
Tillverkare: FabFilter, www.fabfilter.com
 

PRODUKTNYHET: Sortera dina trumljud med artificiell intelligens

PRODUKTNYHET: Sortera dina trumljud med artificiell intelligens

PRODUKTNYHET: Fler Fender i parallella universum

PRODUKTNYHET: Fler Fender i parallella universum