PRODUKTNYHET: Line 6 visar upp ny övningsförstärkare

PRODUKTNYHET: Line 6 visar upp ny övningsförstärkare

Under Summer NAMM 2018 presenterade Line 6 sin nya förstärkare Spider V 20, utvecklad för övning och hemmainspelningar.

Spider V 20 är en kompakt gitarrförstärkare bestyckad med en 8” högtalare som drivs av ett 20 watt slutsteg. Förstärkaren är tänkt för övning och kommer med 16 presets, främst för elgitarr, men även för bas och akustisk gitarr. Varje preset innehåller tre effekter som går att stänga av och på via dedikerade knappar på fronten - ungefär som ett virtuellt pedalbord. Det går såklart även att snabbt ratta in egna ljud via de fysiska reglagen eller via Spider V-remote appen, som finns både för iOS och Android. Spider V 20 har även tap-tempo funktion, inbyggt stämapparat, micro-USB port för enkel inkoppling till dator, separat reverb och levereras med Cubase LE.  
 

Pris: 179 dollar
Tillverkare: Line 6, www.line6.com
 

PRODUKTNYHET: Suhr krymper Shiba Drive Reloaded

PRODUKTNYHET: Suhr krymper Shiba Drive Reloaded

PRODUKTNYHET: Fender introducerar tre nya pedaler på Summer NAMM 2018

PRODUKTNYHET: Fender introducerar tre nya pedaler på Summer NAMM 2018