PRODUKTNYHET: Suhr krymper Shiba Drive Reloaded

PRODUKTNYHET: Suhr krymper Shiba Drive Reloaded

Amerikanska Suhr har rönt framgångar med sina pedaler, bland annat den populära Shiba Drive Reloaded. Nu lanseras en ny modell av pedalen i ett kompakt format, Shiba Drive Reloaded Mini, som trots sin ringa storlek ska leverera samma stora ljud som förlagan.

Suhr Shiba Drive Reloaded Mini kommer med samma kontroller som den stora modellen, Tone, Level och Drive - men även ‘Smooth’-switchen återfinns. Med Smooth-reglaget går det att andra på ljudkaraktären så att pedalen passar de flesta stilar och gitarrister. Shiba Drive Reloaded Mini är tillverkad i metall och passar bra på pedalbordet då den är både liten och tålig. Pedalen drivs av 9 volt batteri eller extern strömförsörjning och har True Bypass. 


Pris: 165 dollar
Tillverkare: Suhr, www.suhr.com

PRODUKTNYHET: Gratis MS-kompressor från Internet Co

PRODUKTNYHET: Gratis MS-kompressor från Internet Co

PRODUKTNYHET: Line 6 visar upp ny övningsförstärkare

PRODUKTNYHET: Line 6 visar upp ny övningsförstärkare