PRODUKTNYHET: Få nytt perspektiv på dina mixar med Perspective

PRODUKTNYHET: Få nytt perspektiv på dina mixar med Perspective

Har du problem med att få dina mixar att låta lika bra i olika lyssningsmiljöer? Eller önskar du att du hade plats för fler högtalare i studion? Då kanske nya pluggen Perspective från Oscillot kan vara något för dig.

Perspective är en helt ny plugg från mjukvarutillverkaren Oscillot, som är utvecklad för att kunna jämföra mixar i olika högtalarsystem och lyssningsmiljöer. Tillverkaren har lagt ner mycket tid och resurser så att pluggen levererar ett realistiskt ljud med hög kvalitet. Med Perspective kan du höra hur din mix skulle låta i bilen, TV:n, laptopen eller i smartphonen, utan att lämna studion. Men framförallt, hur dina mixar skulle låta i andra studiohögtalare. För tillfället finns det ett tjugotal högtalare att välja på, men tillverkaren uppger att fler högtalare kommer att dyka upp i framtida uppdateringar, utan extra kostnad. Av copyrightskäl skriver Oscillot inte explicit ut vilka högtalare som avses, men många av oss kan nog lista ut vilka modeller som döljer sig bakom namn som: ADM 7, ACT 25, Dynamic BM 5-6, Focus 65 eller Gelec 8040, för att ge några exempel. Som en extra bonus, för dem som är innehavare av någon av högtalarna på listan, så kan Perspective emulera och kompensera hela lyssningskedjan.

Pris: 199 dollar
Tillverkare: Oscillot, www.oscillotaudio.com
 

PRODUKTNYHET: Strandberg lanserar Sälen

PRODUKTNYHET: Strandberg lanserar Sälen

PRODUKTNYHET: Jamma med TC Electronics nya Ditto-looper

PRODUKTNYHET: Jamma med TC Electronics nya Ditto-looper