PRODUKTNYHET: Enkel och prisvärd virtuell Solina

PRODUKTNYHET: Enkel och prisvärd virtuell Solina

Solina String Ensemble, som producerades mellan 1974-81, är fortfarande idag en uppskattad stråkmaskin. Sono Elements tar fasta på detta och lanserar SolinStrings, en enkel men komplett Solina för din DAW.

Stråkmaskinen Solina är kanske främst förknippad med Pink Floyd och Air, men har använts på otaliga hits genom åren av bland annat The Rolling Stones, Elton John och Herbie Hancock. SolinStrings innehåller alla de sex ursprungsljuden från originalet: cello, contra, horn, trumpet, viola och violin, men har även funktioner som lågpassfilter, ADSR, tremolo och reverb. Som en extra bonus har Sono Elements har lagt till möjligheten att smutsa ner ljudet ytterligare med virtuellt bandbrus och vinylknaster. SolinStrings kommmer som AU- och VST-instrument för Windows och Mac. 
 

Pris: 19 dollar
Tillverkare: Sono Elements, www.sonoelements.com
 

PRODUKTNYHET:  Ny Tele Thinline från Fenders parallella universum

PRODUKTNYHET: Ny Tele Thinline från Fenders parallella universum

PRODUKTNYHET:  Omforma transienter med Couture

PRODUKTNYHET:  Omforma transienter med Couture