PRODUKTNYHET: Harrison annonserar AVA LegacyQ Equalizer

PRODUKTNYHET: Harrison annonserar AVA LegacyQ Equalizer

Amerikanska tillverkaren Harrison visade nyligen upp sin nya plugg AVA LegacyQ, en EQ som bygger på Harrisons digitalt styrda analoga MPC equalizer, som med tiden blev helt digital.

Harrison Consoles är idag förmodligen mest kända för sin populära DAW Mixbus. Men företaget har lång erfarenhet av tillverkning av mixerbord och annan high-end ljudutrustning för ljud- och filmstudios världen över. Sedan starten 1975 har Harrison levererat mer än 1 500 mixerbord, varav många är bestyckade med Harrisons MPC EQ. MPC var från början en digitalt styrd analog EQ, främst för film- och postproduktion, men blev efter kontinuerlig utveckling en helt digital EQ. Harrisons nya plugg AVA LegacyQ återskapar funktionaliteten och ljudet från MPC EQ:n, och är precis som originalet anpassad för kontrollytor. Det går att koppla valfri kontrollyta för att styra pluggen, och använder du Pro Tools kommer kontrollytan automatiskt att anpassa sig efter pluggens parametrar. AVA LegacyQ har fem parametriska band och två filter, och kommer med en realtids spektrumanalysator. 

Pris: 89 dollar
Tillverkare: Harrison, www.harrisonconsoles.com

PRODUKTNYHET: Korg Electribe Wave för iPad

PRODUKTNYHET: Korg Electribe Wave för iPad

PRODUKTNYHET:  Ny Tele Thinline från Fenders parallella universum

PRODUKTNYHET: Ny Tele Thinline från Fenders parallella universum