PRODUKTNYHET: Strandberg lanserar Sälen

PRODUKTNYHET: Strandberg lanserar Sälen

Svenska gitarrbyggaren Strandberg lanserade nyligen en ny gitarrmodell under namnet Sälen, inspirerad av både high-tech gitarrer och klassiska 50-tals modeller.

Sälen, som är en ny modell från Strandberg, är en huvudlös gitarr, som trots sitt futuristiska utseende har hämtat mycket inspiration från Fenders klassiska Telecastermodell från 50-talet. Med Sälen, får man enligt Strandberg, en gitarr som minner om gamla tider, samtidigt som man får ett instrument med moderna attribut som utseende, funktionalitet, ergonomi och spelbarhet. Sälen är bestyckad med specialtillverkade Suhr Classic T mikrofoner, som ger ett varmt ljud med stark utsignal, perfekt för klassisk rock och pop samt jazz och country. Sälen kommer i flera varianter och färger, alla med Strandbergs patenterade EndurNeck hals.

Pris: 1 795 - 2 195 dollar
Tillverkare: Strandberg, www.strandbergguitars.com
 

PRODUKTNYHET: Ny high-end monitor från Genelec

PRODUKTNYHET: Ny high-end monitor från Genelec

PRODUKTNYHET: Få nytt perspektiv på dina mixar med Perspective

PRODUKTNYHET: Få nytt perspektiv på dina mixar med Perspective