PRODUKTNYHET: Massor av kanaler i PreSonus Quantum 4848

PRODUKTNYHET: Massor av kanaler i PreSonus Quantum 4848

Inom kort lanserar PreSonus ett ljudinterface med hela 32 analoga kanaler. Det nya Thunderbolt-interfacet, som går under beteckningen Quantum 4848, är utvecklat av PreSonus för användare som behöver många in- och utgångar.

Interfacet kommer med hela 32 balanserade analoga kanaler, som för enkelhet skull kopplas via D-sub. AD/DA- omvandlarna i Quantum 4848 har 120 dB dynamiskt omfång, låg distorsion samt minimalt med jitter; och klarar samplingsfrekvenser upp till 192 kHz. Det finns även dubbla ADAT interface, vilket ger totalt 48 in- och utgångar. Det går även att kaskadkoppla upp till fyra Quantum-interface, för totalt 192 kanaler. Quantum 4848 kommer även med PreSonus Pipeline XT teknik, vilken gör det enklare att hantera och tidskompensera externa effektenheter och processorer från mjukvaran Studio One.

Pris: ca 1 500 dollar
Tillverkare: PreSonus, www.presonus.com

PRODUKTNYHET: Professionell hörlur från ADAM

PRODUKTNYHET: Professionell hörlur från ADAM

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date