PRODUKTNYHET:  Universal Audio läcker nyheter om Apollo X8

PRODUKTNYHET: Universal Audio läcker nyheter om Apollo X8

Universal Audio har tidigare antytt att en ny produkt med prefixet X är på väg, men inte vilken och när. Men nu har lite information läckt ut via en annons på Ebay. Det verkar som att Universal Audio tänker släppa två nya Apollo-interface, Apollo X6 och Apollo X8.

Vad vet fortfarande inte när de släpps, men vi vet att det handlar om två nya Thunderbolt 3 interface som kommer gå under namnen Apollo X6 och Apollo X8. Det är främst information om Apollo X8, som ersätter Apollo 8, som har läckt ut. Apollo X8 har fyra mikrofoningångar med Unison-teknik, om det är samma mikrofonförstärkare som i Apollo 8, eller om det är nya, låter vi vara osagt. Men skillnader vi kan verifiera är att X8 kommer med upp till 50% mer DSP samt en ny ‘Elite’ 24-bitars / 192 kHz AD/DA med 129 dB dynamiskt omfång och lågt brus.  Både Apollo X6 och X8 kopplas via Thunderbolt 3, som är bakåtkompatibelt med Thunderbolt 1 och 2 via adapter.

Pris: Okänt
Tillverkare: Universal Audio, www.uaudio.com

PRODUKTNYHET: Ny humbucker från Lundgren

PRODUKTNYHET: Ny humbucker från Lundgren

PRODUKTNYHET: Peter Framptons Les Paul Phenix återuppstår

PRODUKTNYHET: Peter Framptons Les Paul Phenix återuppstår