PRODUKTNYHET: Neumann släpper en studiohörlur

PRODUKTNYHET: Neumann släpper en studiohörlur

Neumann är legendariska som tillverkare av mikrofoner, och har även studiohögtalare av hög kvalitet i sin produktportfölj. Men hörlurar har lyst med sin frånvaro, tills nu.

Neumann NDH 20 är en sluten hörlur tänkt för studiobruk såsom lyssning, mixning och editering. Hörluren är byggd kring Neumanns nydesignade 38 mm neodymium-membran, vilket ska ge låg distortion och hög känslighet. NDH 20 har, enligt Neumann, en linjär ljudbalans som påminner om deras studiohögtalare, samtidigt som de är lätta och bekväma, vilket gör att det går att använda hörlurarna under en längre period utan att det blir obekvämt. Neumann slår även ett slag för att hörlurarna, trots sin slutna karaktär, saknar de artefakter man normalt förknippar med slutna hörlurar, vilket gör NDH 20 lämplig för kritisk lyssning i stökiga miljöer.

Pris: 499 dollar
Tillverkare: Neumann, en-de.neumann.com/ndh-20

PRODUKTNYHET: Semimodulärt från Behringer

PRODUKTNYHET: Semimodulärt från Behringer

PRODUKTNYHET: Nygammal mikrofon från Peluso

PRODUKTNYHET: Nygammal mikrofon från Peluso