PRODUKTNYHET: Nya ljud till Nord Stage 3

PRODUKTNYHET: Nya ljud till Nord Stage 3

Svenska Clavias samarbete med kända keyboardister fortsätter, nu kommer 50 nya patchar från den amerikanska keyboardisten Julian "J3PO" Pollack för Nord Stage 3, helt gratis.

Julian "J3PO" Pollack är en eftertraktad amerikansk producent och keyboardist som bland annat har spelat med The Lesson GK och Marcus Miller. Han är känd för sina funkiga och experimentella retroljud, som du nu kan ladda ner till din Nord Stage 3 utan kostnad. J3PO ljudbanken är uppdelad i sex delar: Vinyl/Lo-Fi keyboards, Hip-Hop/The Lesson, Retrowave/80s Synths, Weird Things, Leads/Arps/Miscellaneous samt Bass + Keys patches. De flesta av ljuden har även ytterligare dimensioner att utforska med hjälp av modulationshjulet, kontrollpedaler och aftertouch.

Pris: Gratis
Tillverkare: Clavia, www.clavia.se

PRODUKTNYHET: Digitalt Nevebord för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Digitalt Nevebord för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Möt Bolt, en ny synth från Nektar Technology

PRODUKTNYHET: Möt Bolt, en ny synth från Nektar Technology