PRODUKTNYHET: Digitalt Nevebord för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Digitalt Nevebord för UAD-plattformen

Universal Audio släpper tillsammans med AMS NEVE en emulering av det klassiska filmproduktionsmixerbordet DFC.

Enligt AMS NEVE mixas det mesta av filmljudet i Hollywood på ett DFC mixerbord, och det återfinns bland annat hos Warner Brothers, Disney, Fox och Skywalker Sound. Nu har AMS NEVE tillsammans med Universal Audio portat över koden till UAD-plattformen. Till skillnad från många andra digital emuleringar, ska denna emulering vara exakt, då både DFC-bordet och UAD-plattformen använder sig av samma flyttalsarkitektur. Alla funktioner från kanallimpan på ett DFC-mixerbord är tillgängliga i den nya pluggen, inklusive kompressor, expander, dynamisk gate, EQ, limiter, TFT-mätare och hela arbetsflödet.

Pris: 299 dollar
Tillverkare: Universal Audio, www.uaudio.com

PRODUKTNYHET: Analog modulation från den galna finska professorn

PRODUKTNYHET: Analog modulation från den galna finska professorn

PRODUKTNYHET: Nya ljud till Nord Stage 3

PRODUKTNYHET: Nya ljud till Nord Stage 3