PRODUKTNYHET: Snygg sångmikrofon med konsistent karakteristik från Earthworks

PRODUKTNYHET: Snygg sångmikrofon med konsistent karakteristik från Earthworks

Amerikanska Earthworks är en välrespekterad mikrofontillverkare som, till skillnad från många andra tillverkare, inte bygger sina produkter på klassiska förlagor. Earthworks utvecklar och bygger sina mikrofoner från grunden upp, och senaste modellen är sångmikrofonen SR314.

Earthworks SR314 är en ovanligt snygg kondensatormikrofon i rostfritt stål, som på samma gång ser både klassisk och futuristisk ut. Mikrofonen, vilken är tänkt för livesång, kommer med njurkarakteristik och har ett frekvensspann som sträcker sig från 20 Hz till 30 kHz. Earthworks säger själva att SR314 har ett öppet och rikt ljud, med konsistent njurkarakteristik över hela frekvensomfånget. Mikrofonen, som börjar levereras i mars, kommer med hållare samt vadderad väska.

Pris: 699 dollar
Tillverkare: Earthworks, earthworksaudio.com

PRODUKTNYHET: Laney återlanserar den klassiska toppen LA100BL

PRODUKTNYHET: Laney återlanserar den klassiska toppen LA100BL

PRODUKTNYHET: Klassisk synteffekt från Roland blir gitarrpedal från TC

PRODUKTNYHET: Klassisk synteffekt från Roland blir gitarrpedal från TC