PRODUKTNYHET: Laney återlanserar den klassiska toppen LA100BL

PRODUKTNYHET: Laney återlanserar den klassiska toppen LA100BL

Brittiska Laney har tillverkat gitarrförstärkare sedan 60-talet, och slog igenom stort när Black Sabbath använde deras förstärkartopp på sitt debutalbum. Nu återlanserar Laney toppen LA100BL, som låg bakom det klassiska ljudet.

Laney LA100SM är en exakt kopia på originalet från slutet av 60-talet, men med en stor skillnad: LA100SM är bestyckad med en mastervolym. Mastervolymen gör det möjligt att spela på valfri volym, utan att tappa det klassiska rörljudet som förlagan var så känd för. LA100SM är en klass AB rörförstärkare som lämnar hela 100 watt RMS, den har utgångar för både 16, 8 och 4 Ohm högtalare och kommer med två ingångskanaler samt 3-bands EQ.

Pris: Okänt
Tillverkare: Laney Amplification, www.laney.co.uk

PRODUKTNYHET: Aktiv trevägshögtalare från Focal

PRODUKTNYHET: Aktiv trevägshögtalare från Focal

PRODUKTNYHET: Snygg sångmikrofon med konsistent karakteristik från Earthworks

PRODUKTNYHET: Snygg sångmikrofon med konsistent karakteristik från Earthworks