PRODUKTNYHET: Prisvärda gitarreffekter från Zoom

PRODUKTNYHET: Prisvärda gitarreffekter från Zoom

Japanska Zoom lanserar två nya gitarrpedaler, Zoom G1 Four och G1X Four, som trots lågt pris ska glädja både nybörjare och mer avancerade gitarrister.

Zoom G1 Four och G1X Four är två nya pedaler från Zoom där den största skillnaden mellan pedalerna är att G1X även har en expressionpedal, samt några extra effekter utöver de 60 som finns i G1 Four. Förutom alla effekter finns det 13 stycken förstärkarmodelleringar, med tillhörande kabinett att välja mellan. Zoom har också inkluderat en enklare trummaskin, med 68 olika rytmer, samt en looper som kan spela in upp till 30 sekunder, eller 64 takter, i hög ljudkvalitet. För firmwareuppdateringar, ström och tillgång till mjukvaran Zoom Guitar Lab, går det att koppla pedalerna till dator via USB. Det går även att driva pedalerna med fyra vanliga AA batterier.

Pris: G1 Four: 79 euro, G1X Four: 99 euro
Tillverkare: Zoom, www.zoom-na.com

PRODUKTNYHET: Professionella in-ear-lurar från Sennheiser

PRODUKTNYHET: Professionella in-ear-lurar från Sennheiser

PRODUKTNYHET: Aktiv trevägshögtalare från Focal

PRODUKTNYHET: Aktiv trevägshögtalare från Focal