PRODUKTNYHET: Professionella in-ear-lurar från Sennheiser

PRODUKTNYHET: Professionella in-ear-lurar från Sennheiser

Tyska Sennheiser lanserar två nya in-ear hörlurar för professionella sammanhang där det krävs studioljud på scen.

De nya hörlurarna från Sennheiser går under namnen IE  400 PRO samt IE 500 PRO och bygger båda på samma teknik. Hörlurarna är bestyckade med 7 mm dynamiska membran, vilka utnyttjar Sennheisers teknik ‘TrueRespons’ för ett tydlig ljud med mycket låg distorsion, endast 0,08%. Hörlurarna är utformade för sitta bekvämt i de flestas öron, och kommer med både silikon- och skumgummitoppar i flera storlekar. Skillnaden mellan hörlurarna är att IE 500 PRO kommer med avtagbar partvinnad kabel, utökat frekvensomfång från 6 Hz till 20 kHz, samt kraftigare konstruktion.

Pris: IE 400 PRO: 3 265 kronor, IE 500 PRO: 5 600 kronor
Tillverkare: Sennheiser, sv-se.sennheiser.com

PRODUKTNYHET: API uppdaterar The Box

PRODUKTNYHET: API uppdaterar The Box

PRODUKTNYHET: Prisvärda gitarreffekter från Zoom

PRODUKTNYHET: Prisvärda gitarreffekter från Zoom