PRODUKTNYHET: API uppdaterar The Box

PRODUKTNYHET: API uppdaterar The Box

Mixerbordet The Box från Amerikanska API lanserades för över fem år sedan, och har sedan dess blivit populärt i mindre kommersiella studios och i lyxiga hemmastudios världen över. Nu släpper API en uppdaterad version av mixerbordet.

The Box är ett relativt kompakt mixerbord som hämtar teknik och ljud från API:s större konsoler. Mixerbordet har åtta inbyggda mikrofonförstärkare som även fungerar som linjeingångar, och som alla har högpassfilter. The Box har även åtta anslutningar för 500-seriens moduler, en per ingång, vilket gör att man kan bygga ut bordet efter egna önskemål. Vidare återfinns en stereokompressor, som kan fungera både som kanal- och busskompressor, fyra instrumentingångar, upp till 24 summeringskanaler, LED-mätare, talkback-funktion, och mycket mer.

Pris: Från ca 16 795 dollar
Tillverkare: API, www.apiaudio.com

PRODUKTNYHET: EBS lanserar MicroBass 3

PRODUKTNYHET: EBS lanserar MicroBass 3

PRODUKTNYHET: Professionella in-ear-lurar från Sennheiser

PRODUKTNYHET: Professionella in-ear-lurar från Sennheiser