PRODUKTNYHET: EBS lanserar MicroBass 3

PRODUKTNYHET: EBS lanserar MicroBass 3

Svenska EBS visade nyligen upp sin nya MicroBass, den välkända baspreampen som nu är nu uppe i version tre.

EBS MicroBass 3 är en baspreamp med flera användbara funktioner. Du hittar bland annat två ingångar, en för ren signal och en för färgad signal, och det går att använda båda kanalerna samtidigt, både parallellt och i serie. MicroBass 3 har dubbla XLR-utgångar samt inbyggd stämapparat och kommer med både kompressor och filter. Preampen är byggd med kvalitetskomponenter och tekniken är hämtad från EBS eftertraktade förstärkare HD360 och Fafner II. Enligt EBS är preampen perfekt för basisten som behöver ett konsekvent ljud, utan att behöva ta med hela riggen eller förlita sig på digital utrustning. MicroBass 3 börjar levereras i slutet av mars.

Pris: 3 865 kronor
Tillverkare: EBS, ebssweden.com

PRODUKTNYHET:  Lyssna på elektromagnetism med Ether

PRODUKTNYHET: Lyssna på elektromagnetism med Ether

PRODUKTNYHET: API uppdaterar The Box

PRODUKTNYHET: API uppdaterar The Box