PRODUKTNYHET: Dynamisk EQ från DMG

PRODUKTNYHET: Dynamisk EQ från DMG

Engelska DMG Audio har de senaste åren lanserat ett flertal pluggar som rönt stor framgång, nu har de samlat sin kunskap i en nyutvecklad multibandssprocessor som går under namnet Multiplicity.

Multiplicity är en dynamisk EQ, men även en multibandskompressor med allt vad det innebär. Det går att använda Multiplicity som en vanlig kompressor, gate eller expander, med dubbla dynamikprocessorer och dubbla release-tider; och när du behöver så finns det åtta band som fungerar som delningsfrekvens eller som dynamisk EQ. Multiplicity är en avancerad processor med många inställningsmöjligheter, DMG erkänner själva att det kanske inte är den mest intuitiva produkten på marknaden, men att den branta inlärningskurvan lönar sig i längden.

Pris: 175 Pund
Tillverkare: DMG Audio, dmgaudio.com

PRODUKTNYHET: Billigare Jake Bowen modell från Ibanez

PRODUKTNYHET: Billigare Jake Bowen modell från Ibanez

PRODUKTNYHET:  Lyssna på elektromagnetism med Ether

PRODUKTNYHET: Lyssna på elektromagnetism med Ether