PRODUKTNYHET: Kompakt mixerbord från SSL

PRODUKTNYHET: Kompakt mixerbord från SSL

Ett eget SSL mixerbord är för många en dröm, men få förunnat. För även om man skulle ha råd att köpa ett, hur ska det få plats? Nu svarar utvecklarna på SSL med SiX, en kompakt och priseffektiv SSL mixer med det klassiska ljudet.

SSL SiX är en kompakt mixer som kan hantera upp till 12 kanaler vid mix. Två av kanalerna är bestyckade med SSL SuperAnalogue mikrofonförstärkare, och dessa kanaler har även en enkel kompressor och EQ. SiX har balanserade insert-jack, som går att använda som direkta utgångar, och mixern kommer med fem fullstora 100 mm reglar, fyra för kanaler och en för master. På mastern hittar vi även en enklare busskompressor från G-serien; denna kompressor delar design med SSLs klassiska dito men saknar dess inställningsmöjligheter.

Pris: ca 1 200 euro + moms
Tillverkare: SSL, solidstatelogic.com

PRODUKTNYHET: Steinberg hoppar över ett versionsnummer och lanserar Nuendo 10

PRODUKTNYHET: Steinberg hoppar över ett versionsnummer och lanserar Nuendo 10

PRODUKTNYHET: Ovanlig EQ från Langevin, nu som plugg

PRODUKTNYHET: Ovanlig EQ från Langevin, nu som plugg