PRODUKTNYHET: Telefunken V76 finns nu för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Telefunken V76 finns nu för UAD-plattformen

Universal Audio uppdaterade nyligen sin UAD-plattform till version 9.8, och med den kommer en emulering av en av de mest eftertraktade mikrofonförstärkarna någonsin, Telefunken V76.

Telefunken V76 utvecklades redan på 1950-talet och kan höras på otaliga inspelningar från bland annat av Decca, EMI och Abbey Road. Nu har Universal Audio modellerat originalet noggrant, och enligt tillverkaren kan vi förvänta oss ett stort och rikt ljud med "hi-fi"-kvaliteter. V76 är designad för att fungera med Universal Audios Unison-teknik, vilken gör det möjligt att använda pluggen tillsammans med Universal Audios ljudinterface med inbyggda mikrofonförstärkare. Men det går även att använda pluggen utan Unison-tekniken, om man till exempel vill värma upp ett spår, eller tillföra subtil distorsion.

Pris: 149 euro
Tillverkare: Universal Audio, www.uaudio.com

PRODUKTNYHET:  Attack Decay från Electro-Harmonix

PRODUKTNYHET: Attack Decay från Electro-Harmonix

PRODUKTNYHET: Uppgradera OP-Z med CV och MIDI

PRODUKTNYHET: Uppgradera OP-Z med CV och MIDI