PRODUKTNYHET:  Attack Decay från Electro-Harmonix

PRODUKTNYHET: Attack Decay från Electro-Harmonix

På det glada 80-talet släppte Electro-Harmonix gitarrpedalen Attack Decay, en annorlunda pedal som var tänkt som en ‘Tape Reverse Simulator’, alltså ljudet från en bandspelare som spelar baklänges. Nu är pedalen tillbaka, med moderna funktioner.

Den nya Attack Decay pedalen kommer med de funktioner som originalet besatt, men har även fått nya moderna funktioner. Till skillnad från originalet, som bara kunde hantera en volymenvelop, kan den nya pedalen även hantera flera enveloper i poly-läget. Electro-Harmonix har även passat på att införliva ‘Harmonix fuzz’, en justerbar fuzz-effekt som förbättrar och förtydligar effekten. Attack Decay har också fått en effektloop som gör det möjligt att koppla in externa effekter i volymenvelopen, och alla parametrar på pedalen går att kontrollera med CV.

Pris: 125 dollar
Tillverkare: Electro-Harmonix, www.ehx.com

PRODUKTNYHET: Epiphone släpper en limiterad Jared James Nichols signaturmodell

PRODUKTNYHET: Epiphone släpper en limiterad Jared James Nichols signaturmodell

PRODUKTNYHET: Telefunken V76 finns nu för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Telefunken V76 finns nu för UAD-plattformen