PRODUKTNYHET: Epiphone släpper en limiterad Jared James Nichols signaturmodell

PRODUKTNYHET: Epiphone släpper en limiterad Jared James Nichols signaturmodell

Amerikanska blues-rock gitarristen Jared James Nichols och Epiphone har tagit fram en signaturmodell under namnet ‘Old Glory’.

Epiphone ‘Old Glory’ kommer med en klassisk Les Paul-kropp från 1955. Både kropp och hals är av mahogny och greppbrädan är av ebenholts. Mikrofonen, ja det är bara en mikrofon, är en Seymour Duncan P-90 som kontrolleras med en volym- och en tonkontroll. Jared James Nichols säger själv att han blev såld på modellen efter att ha fått låna ett exemplar av Joe Perry från Aerosmith: “Ever since Joe Perry loaned me a 50s Les Paul Custom with a single pickup, I knew I needed one of my own. This is an incredible guitar. I can’t put it down. I’m so honored and grateful. Thank you, Epiphone!”

Pris: 699 dollar
Tillverkare: Epiphone, www.epiphone.com

PRODUKTNYHET: Kontrollera MIDI med Apple Watch

PRODUKTNYHET: Kontrollera MIDI med Apple Watch

PRODUKTNYHET:  Attack Decay från Electro-Harmonix

PRODUKTNYHET: Attack Decay från Electro-Harmonix