PRODUKTNYHET: April, april, eller?

PRODUKTNYHET: April, april, eller?

I dagens medieklimat, med fejkade nyheter och annat, kanske aprilskämt inte är jättekul. Men det stoppar inte musikbranschen som skämtat loss idag, men var det kul då?

Först ut var Audified som lanserade DeMixxer, en mixer som funkar tvärt om, skicka in en stereomix och ut kommer multikanalsinspelningen. Efter det presenterade Korg en ny produkt i Volca-serien: Volcasette, en kassettbandspelare med multikanalsinspelning. Problemet med båda produkterna är att de är mer intressanta än roliga, vem skulle inte vilja ha en Demixxer eller Volcasette? Roligare var Ableton ReChorde, en specialtillverkad hård- och mjukvarulösning för blockflöjt, kolla in videon. Även Mercuriall skämtade till det idag, deras nya rörförstärkarsimulator behöver rörbyte precis som i verkligheten, och rören kostar extra beroende på kvalitet och användning. Sist ut är Antares Auto-tune arm, ja ni får se själva.

fun_lt7_sm.jpg
PRODUKTNYHET: Clavia presenterar Nord Grand

PRODUKTNYHET: Clavia presenterar Nord Grand

PRODUKTNYHET: Åttasträngat från Solar

PRODUKTNYHET: Åttasträngat från Solar