PRODUKTNYHET: Bandeko från Australien

PRODUKTNYHET: Bandeko från Australien

Australiska Echo Fix har mer än 15 års erfarenhet av service och reparation av bandekon. Nu lanserar de sitt egna, EF-X2.

Echo Fix har arbetat med utvecklingen av bandekot EF-X2 i mer än tre år. Resultatet är ett bandeko som inte bara låter bra, tillverkaren har också lagt ner mycket tid och energi på att EF-X2 ska vara så driftsäker som möjligt. De använder till exempel ett speciellt band som håller extra länge, men har även designat sina egna motorer och tonhuvuden. EF-2X producerar ett klassiskt varmt bandekoljud, men du hittar också ett inbyggt digitalt reverb som håller hög kvalitet. Anslutningsmässigt återfinns både linje- och instrumentingång, men även två CV-ingångar med vilka det går att styra återkoppling och hastighet.

Pris: cirka 14 000 kronor.
Tillverkare: Echo Fix, echofix.com

PRODUKTNYHET: Avid aviserar nya funktioner i Pro Tools 2019

PRODUKTNYHET: Avid aviserar nya funktioner i Pro Tools 2019

PRODUKTNYHET: Två enklare midi-klaviaturer från Nektar

PRODUKTNYHET: Två enklare midi-klaviaturer från Nektar