PRODUKTNYHET: Clavia presenterar Nord Grand

PRODUKTNYHET: Clavia presenterar Nord Grand

Clavias Nord-serie fortsätter att växa och utvecklas, nu kommer stagepianot Nord Grand, med klaviatur från Kawai.

Svenska Clavia presenterade nyligen Nord Grand, ett stagepiano inriktat mot pianister. Nytt för Nord Grand är klaviaturet, som är tillverkat av Kawai, vilket ska leverera en naturlig flygelkänsla. De vägda tangenterna är bestyckade med avancerade tredubbla sensorer för unik precision, och har fått en finish som påminner om elfenben. Nord Grande kommer med alla ljud man kan förvänta sig, inklusive ett 2 GB stort pianobibliotek, men har även en inbyggd sample-baserad synt med 512 MB minne. Denna synt kommer med ett urval av ljud från Nords ljudbibliotek, men det går att lägga in egna ljud via Nords Sample Editor. Nord Grand har även fått en omfattande effektsektion, med klassiska effekter och ett lättskruvat och tydligt gränssnitt.

Pris: Okänt
Tillverkare: Clavia, www.nordkeyboards.com

PRODUKTNYHET: Eventide släpper klassisk flanger som plugin

PRODUKTNYHET: Eventide släpper klassisk flanger som plugin

PRODUKTNYHET: April, april, eller?

PRODUKTNYHET: April, april, eller?