PRODUKTNYHET: Första synten från Brainworks

PRODUKTNYHET: Första synten från Brainworks

Tyska Brainworks har levererat högklassiga virtuella effekter sedan 2006, nu är det dags för första synten, Bx Oberhausen.

Inför släppet av Bx Oberhausen har Brainworks utvecklat en ny teknik, TMT, som står för Tolerance Modeling Technology. Denna teknik gör det möjligt att återskapa de enskilda komponenterna från en förlaga, inklusive toleranser, vilket ger ett realistiskt och nyansrikt analogt ljud. Bx Oberhausen bygger på Oberheim SEM, den klassiska syntmodulen från 70-talet, men har fått extra funktionalitet med funktioner som 32 röster, inbyggda effekter, ett unison-läge, samt M/S-teknik för extravaganta stereoeffekter.

Pris: 249 dollar
Tillverkare: Brainworks, www.brainworx.audio

PRODUKTNYHET: Eko från Valhalla

PRODUKTNYHET: Eko från Valhalla

PRODUKTNYHET: Shure lanserar ett helt gäng nya myggor

PRODUKTNYHET: Shure lanserar ett helt gäng nya myggor