PRODUKTNYHET: Exklusivt interface från Antelope

PRODUKTNYHET: Exklusivt interface från Antelope

Antelope Audio har sedan de lämnat sitt gamla varumärke Aardvark rönt stora framgångar med sina ljudinterface, referensklockor och AD/DA-omvandlare. Nu släpper de Amari, ett ljudinterface med imponerande prestanda.

Amari är ett ljudinterface i den högre skolan, inriktat mot professionella användare som behöver ett fåtal in- och utgångar med absolut ljudkvalitet. DA-omvandlingen består av åtta CS43198-chip, fyra per kanal, som stödjer samplingsfrekvenser upp till 384 kHz samt DSD256; med ett dynamiskt omfång om hela 138 dB. AD-omvandlingen sker via två AK5778-chip med 128 dB dynamiskt omfång, eller 112 dB om man räknar med brus och distorsion. Det hela klockas av en akustiskt fokuserad 64-bitars klockgenerator. Vi återfinner även dubbla hörlursutgångar, på både tele och XLR, med möjlighet att anpassa impedansen efter hörlurarna.

Pris: 3 000 dollar
Tillverkare: Antelope Audio,
en.antelopeaudio.com

PRODUKTNYHET: Analog processor från Initial Audio

PRODUKTNYHET: Analog processor från Initial Audio

PRODUKTNYHET: Eko från Valhalla

PRODUKTNYHET: Eko från Valhalla