PRODUKTNYHET: Två nya bashögtalare från Alto

PRODUKTNYHET: Två nya bashögtalare från Alto

Amerikanska Alto lanserar två nya aktiva bashögtalare för krävande PA-bruk.

De två nya högtalarna från Alto, TS315S och TS318S, är väldigt lika. Båda modellerna är byggda i ett starkt kompositmaterial av trä som är resonansfritt, och båda högtalarna är bestyckade med klass-D förstärkare som kan spela upp till 1 000 watt kontinuerligt. Det som skiljer högtalarna åt är storleken på element och låda, samt vikt. TS315S har ett 15”-element och väger runt 36 kilo, medan TS318S kommer med ett 18”-element och en vikt på cirka 40 kilogram. Ingångarna på båda högtalarna består av dubbla kombojack, som tar både XLR och tele, och vi återfinner även fasvändarknapp, indikatorer för överstyrning, med mera.

Pris: 500 respektive 600 dollar
Tillverkare: Alto,
www.altoproaudio.com

 

PRODUKTNYHET: Ny signaturmodell från Hunter Hayes i Ernie Ball Music Mans Artist-serie

PRODUKTNYHET: Ny signaturmodell från Hunter Hayes i Ernie Ball Music Mans Artist-serie

PRODUKTNYHET: Mer rör och Volca från Korg

PRODUKTNYHET: Mer rör och Volca från Korg