PRODUKTNYHET: IK Multimedia släpper en trummaskin i UNO-serien

PRODUKTNYHET: IK Multimedia släpper en trummaskin i UNO-serien

Italienska IK Multimedia har tillsammans med sina landsmän från Soundmachines byggt en trummaskin med hybridteknik.

IK Multimedia släppte för ett tag sedan synten UNO Synth. Nu följer de upp med en trummaskin, UNO Drum, som är utvecklad i samarbete med analogexperterna från Soundmachines. UNO Drum bygger på både analog och digital teknik. Vi återfinner sex analoga ljud, inklusive baskagge, hihat och virvel, men även 54 PCM-samplingar. Totalt hanterar UNO Drum elva ljud samtidigt. Trummaskinen har också en kraftfull effektsektion där vi hittar kompressor, analog distorsion och stuttereffekter. Gränssnittet är utvecklat för att vara enkelt och snabbjobbat, och kommer med dedikerade reglage för flera funktioner, inklusive den inbyggda sequencern.

Pris: 250 euro + moms
Tillverkare: IK Multimedia, www.ikmultimedia.com

PRODUKTNYHET: Ny monitorkontroller från Audient

PRODUKTNYHET: Ny monitorkontroller från Audient

PRODUKTNYHET: Analog processor från Initial Audio

PRODUKTNYHET: Analog processor från Initial Audio