PRODUKTNYHET: Virtuella bandspelare till T-Racks 5

PRODUKTNYHET: Virtuella bandspelare till T-Racks 5

Italienska IK Multimedia släpper fyra modellerade bandspelare till T-Racks 5.

För användare av mjukvaran T-Racks 5 finns nu T-Racks Tape Machine Collection att tillgå. Den nya samlingen består av fyra modellerade bandspelare: Ampex 440B, en klassisk amerikansk studiobandspelare från 60-talet, Studer A80 Mk II, den legendariska schweiziska bandaren från 70-talet, Revox PR99 Mk II, semiprofessionellt och tyskt från 80-talet, samt MCI JH24, med det varma och verklighetstrogna amerikanska ljudet du hört på många skivor från 80-talet och framåt. IK Multimedia har även modellerat fyra typer av band, och vi återfinner alla klassiska formler såsom 456, 499, GP9 och 250, varav den sistnämnda ger något kraftigare distorsion och mättnad än övriga. Pris: 200 euro.

Pris: 200 euro + moms
Tillverkare: IK Multimedia, www.ikmultimedia.com

PRODUKTNYHET: Bakåt i tiden med Rob Papen

PRODUKTNYHET: Bakåt i tiden med Rob Papen

PRODUKTNYHET: Limiterad OCD från Fulltone

PRODUKTNYHET: Limiterad OCD från Fulltone