PRODUKTNYHET: Fyra uppdaterade pluggar med klassiskt amerikanskt ljud från Acustica

PRODUKTNYHET: Fyra uppdaterade pluggar med klassiskt amerikanskt ljud från Acustica

Acustica Audio uppdaterar Honey till version tre, ett paket med fyra pluggar som hämtat inspiration från ett klassiskt amerikanskt mixerbord.

Även om Acustica inte skriver ut vilket mixerbord det handlar om, kan vi ändå lista ut att det är Harrisons serie 32 från 1975 som är förlagan. Detta mixerbord användes på otaliga inspelningar av bland annat ABBA, Michael Jackson, Paul Simon, AC/DC, Queen, Led Zeppelin, Genesis och många fler. Honey3 består av fyra pluggar varav två är eq med fyra band och filter. Dessa är av samma slag, men den ena kommer från ett broadcastmixerbord och den andra från ett studiomixerbord. Sedan följer en kanallimpa med enklare eq och kompressor, och sist ut är VCA-kompressorn Honey3 Comp. En intressant detalj i sammanhanget är att Harrisons mixerbord inte hade någon VCA-kompressor 1975, istället har Acustica helt sonika tillverkat en egen, med ett ljud som passar övriga pluggar.

Pris: 169 euro
Tillverkare: Acustica Audio, www.acustica-audio.com

PRODUKTNYHET: Modulärt delay från Klevgränd

PRODUKTNYHET: Modulärt delay från Klevgränd

PRODUKTNYHET: Bakåt i tiden med Rob Papen

PRODUKTNYHET: Bakåt i tiden med Rob Papen