PRODUKTNYHET: Dubbelt upp från Black Lion

PRODUKTNYHET: Dubbelt upp från Black Lion

Black Lion lanserar två klassiska kompressorer i en enhet.

Två av musikvärldens mer välkända, och användbara kompressorer, kommer nu som par i en enhet från Black Lion. Den dynamiska duon består av den FET-baserade 1176-kompressorn samt den optiska kompressorn LA-2, vilka båda är standard i studior världen över. B172A, som den nya enheten kallas, bygger i grunden på Black Lions Seventeen Compressor, vilken i sin tur är utvecklad i samarbete med den svenska producenten Tobias Lindell. Den optiska tekniken är också nyutvecklad. B172A kommer med AB-BA switch så att man enkelt kan byta plats på kompressorerna i signalkedjan, samt möjlighet att länka två enheter för stereokompression.

Pris: ca 1 400 dollar
Tillverkare: Black Lion Audio, www.blacklionaudio.com

PRODUKTNYHET: Native Instruments Massive X är här

PRODUKTNYHET: Native Instruments Massive X är här

PRODUKTNYHET: Modulärt delay från Klevgränd

PRODUKTNYHET: Modulärt delay från Klevgränd