PRODUKTNYHET: Acustica lanserar Cola med artificiell intelligens

PRODUKTNYHET: Acustica lanserar Cola med artificiell intelligens

Konvolutionsexperterna på Acustica Audio lanserar Cola – fem modellerade pluggar samt artificiell mixhjälp.

Cola från Acustica består av fem separata pluggar, alla modellerade från ett klassiskt diskret klass-A Cadac mixerbord. Vi återfinner: Cola C-228 – trebands eq med hög- och lågpassfilter, Cola C-415 – rörpreamp med trebands passiv eq, Cola C-1671 – grafisk eq med germaniumtransistorer, Cola C-505 – kompressor/limiter med diskret elektronik, samt Cola Channel-strip som består av utvalda delar av de andra pluggarna. Som vanligt håller pluggarna från Acustica hög kvalitet då ljudet återskapas med konvolutionsteknik, men nytt för Cola är den artificiella intelligensen. Cola erbjuder mixhjälp via djupinlärning, spektral ljudanalys och psykoakustik, vilket gör att de olika förinställningarna i pluggarna låter och fungerar olika beroende på ljudkällan.

Pris: 159 euro
Tillverkare: Acustica Audio, www.acustica-audio.com

PRODUKTNYHET: Ny helrörsförstärkare från Supro

PRODUKTNYHET: Ny helrörsförstärkare från Supro

PRODUKTNYHET: Native Instruments Massive X är här

PRODUKTNYHET: Native Instruments Massive X är här