PRODUKTNYHET: Nytt stereopar från Røde

PRODUKTNYHET: Nytt stereopar från Røde

Den australiska mikrofontillverkaren Røde lanserar en nyutvecklad småmembransmikrofon, som endast levereras som stereopar.

Rødes nya mikrofon TF-5 är ett samarbete mellan Røde och den välkända ljudteknikern och producenten Tony Faulkner. Faulkner är främst känd för sina inspelningar av jazz och klassisk musik, där man ofta använder högkvalitativa småmembransmikrofoner för upptagning i stereo. TF-5 är enligt tillverkaren varm i ljudet, något man normalt inte förknippar med mikrofoner av den typen. Karakteristiken är njure och mikrofonen ska ha en rak frekvenskurva och lågt egenbrus. TF-5 levereras som stereopar, och kommer med hållare och fästskena för stereoinspelning.

Pris: ca 1 500 dollar
Tillverkare: Røde, en.rode.com

PRODUKTNYHET: Både DSP och FPGA i Antelopes nya interface

PRODUKTNYHET: Både DSP och FPGA i Antelopes nya interface

PRODUKTNYHET: Geometriska oscillatorer från Dresden

PRODUKTNYHET: Geometriska oscillatorer från Dresden