PRODUKTNYHET: Både DSP och FPGA i Antelopes nya interface

PRODUKTNYHET: Både DSP och FPGA i Antelopes nya interface

Antelope Audio har de senaste åren inte bara fokuserat på ljudkvalitet och anslutningsbarhet, de har även skickat med beräkningskraft i form av FPGA, en programmerbar grindmatris, samt FPGA-kompatibla pluggar. Nu lanserar de ett nytt ljudinterface, som utöver FPGA även kommer med en dedikerad DSP-krets, för ännu mera beräkningskraft.

Det nya interfacet, som kallas Discrete 4 Synergy Core, kommer med fyra in- och utgångar. Ingångarna består av kombijack som tar både XLR och tele, och två av ingångarna klarar även högre impedanser, som till exempel gitarr. Som vanligt kommer Antelopes ljudinterface med specifikationer i världsklass. Discrete 4 Synergy Core erbjuder bland annat 121 dB dynamik, 192 kHz samplingsfrekvens och en akustiskt fokuserad klocka med minimalt jitter. Discrete 4 Synergy Core levereras med 36 pluggar som gör sina beräkningar utan fördröjning direkt i hårdvaran. Till skillnad från tidigare finns det nu även en DSP att tillgå, men det är i dagsläget höljt i dunkel huruvida DSP-kretsen används, eller hur snabb den är.

Pris: 999 euro
Tillverkare: Antelope Audio, en.antelopeaudio.com

PRODUKTNYHET: Fransk FM-synt med 300 rösters polyfoni

PRODUKTNYHET: Fransk FM-synt med 300 rösters polyfoni

PRODUKTNYHET: Nytt stereopar från Røde

PRODUKTNYHET: Nytt stereopar från Røde