PRODUKTNYHET: Bitwig Studio 3 är här

PRODUKTNYHET: Bitwig Studio 3 är här

Musikmjukvaran Bitwig har nu nått version tre, och med den hittar vi flera nya funktioner, bland annat en helt komplett modulärsynt.

Bitwig version tre kommer med flera nyheter och förbättringar. Vi återfinner bland annat stöd för Ableton LINK version 3, ett uppdaterat gränssnitt med fler funktioner, nya mätare och en hel del annat. Men största nyheten är The Grid, en modulärsynt med över 150 moduler att tillgå. The Grid är uppdelad i två delar: Poly Grid och FX Grid. Med Poly Grid kan du tillverka egna syntar och ljud, och med FX Grid egna effekter. I sann modulär anda går det att koppla modulerna hur som helst, till vad som helst, även hårdvara såsom externa syntar.

Pris: ca 4 000 kronor
Tillverkare: Bitwig, www.bitwig.com

PRODUKTNYHET: Kraftfull aktiv högtalare från Line 6

PRODUKTNYHET: Kraftfull aktiv högtalare från Line 6

PRODUKTNYHET: Kompakt subwoofer från ADAM

PRODUKTNYHET: Kompakt subwoofer från ADAM