PRODUKTNYHET: Boss uppdaterar Nextone

PRODUKTNYHET: Boss uppdaterar Nextone

Japanska Boss lanserade härförleden Nextone version två, med mer funktioner och bättre ljud.

Boss Nexton-serie består i dagsläget av Nextone Artist samt Nextone Stage, vilka båda har uppdaterats till Nextone Version 2. Bland nyheterna hittar vi till exempel circuit-level customisation, vilket inte bara ger användaren mer kontroll över inställningarna, utan även bättre ljud med mer headroom. Vi återfinner även flera nya emuleringar av klassiska rörförstärkare, en ny eq till förförstärkaren, sju nya boost-typer, samt en del annat. Uppdateringen är helt kostnadsfri för ägare av Nextone Version 1, och går att ladda ner från Boss hemsida.

Pris: Uppdateringen är gratis, Nextone Artist: 7 400 kronor, Nextone Stage: 5 300 kronor
Tillverkare: Boss, www.boss.info

PRODUKTNYHET: Tredje generationens Scarlett från Focusrite

PRODUKTNYHET: Tredje generationens Scarlett från Focusrite

PRODUKTNYHET: Presonus uppdaterar Eris-serien

PRODUKTNYHET: Presonus uppdaterar Eris-serien