PRODUKTNYHET: Kompakt subwoofer från ADAM

PRODUKTNYHET: Kompakt subwoofer från ADAM

Tyska ADAM lanserar en kompakt subwoofer som är tänkt att komplettera ADAM T5V och T7V.

Den nya subwoofern från ADAM går under namnet T10S och är enligt tillverkaren ett bra komplement till närfältsmonitorer i allmänhet. Dock är subwoofern utvecklad för att fungera extra bra till ADAM:s egna närfältare T5V och T7V. Subwoofern är bestyckad med ett 10” element, ett klass-D slutsteg på 130 watt samt dubbla delningsfilter, allt förpackat i ett kompakt kabinett, vilket gör subwoofern lättplacerad. T10S klarar ljudtryck upp till 104 dB med låg distorsion.

Pris: 449 euro
Tillverkare: ADAM, www.adam-audio.com

PRODUKTNYHET: Bitwig Studio 3 är här

PRODUKTNYHET: Bitwig Studio 3 är här

PRODUKTNYHET: Tredje generationens Scarlett från Focusrite

PRODUKTNYHET: Tredje generationens Scarlett från Focusrite