PRODUKTNYHET: Tredje generationens Scarlett från Focusrite

PRODUKTNYHET: Tredje generationens Scarlett från Focusrite

Focusrites Scarlett-serie är nu uppe i generation tre och med den hittar vi både nya samt uppdaterade produkter.

Den största nyheten i generation tre är att alla interface fått nya mikrofonförstärkare med AIR-funktion, vilket ska återskapa ljudet från Focusrites klassiska ISA-serie. Vi återfinner även bättre AD/DA-omvandlare samt loopback-funktion som gör det möjligt att spela in en mix av in- och utljudet samtidigt. Scarlett 2i4 och 6i6 ersätts av Scarlett 4i4 respektive 8i6, som kommer med två extra linjeingångar jämfört med tidigare generation. De fyra andra interfacen i serien behåller sina beteckningar men har istället fått fler funktioner. Bland annat har Scarlett Solo fått balanserade utgångar.

Pris: Solo: 114 euro, 2i2: 169 euro, 4i4: 229 euro, 8i6: 289 euro, 18i8: 399 euro, 18i20: 519 euro
Tillverkare: Focusrite, www.focusrite.com

PRODUKTNYHET: Kompakt subwoofer från ADAM

PRODUKTNYHET: Kompakt subwoofer från ADAM

PRODUKTNYHET: Boss uppdaterar Nextone

PRODUKTNYHET: Boss uppdaterar Nextone