PRODUKTNYHET: Ny helrörsförstärkare från Supro

PRODUKTNYHET: Ny helrörsförstärkare från Supro

Amerikanska gitarr- och gitarrtillbehörstillverkaren Supro lanserar en ny förstärkare, både som topp och kombo.

1697R Galaxy, eller The Galaxy kort och gott, är en ny förstärkare på 50 watt från Supro med rör både i för- och slutsteg. The Galaxy kommer med två distinkta kanaler. Den rena kanalen, Clean Channel, är helt utan distorsion, utvecklad för gitarrister som använder pedaler eller nedstämda gitarrer, men som ändå vill ha en fast och fet ton med full dynamik. Den distade kanalen, Overdrive Channel, är å andra sidan väldigt färgad, och enligt tillverkaren har Galaxys overdrive-kanal mer rördistorsion än någon annan Supromodell. The Galaxy har även fått ett rördrivet fjäderreverb, samt en rördriven effektloop.

Pris: Kombo: cirka 16 000 kronor, Topp: cirka 15 000 kronor
Tillverkare: Supro, suprousa.com

PRODUKTNYHET: Klassisk Vari-Mu kompressor från Kush Audio

PRODUKTNYHET: Klassisk Vari-Mu kompressor från Kush Audio

PRODUKTNYHET: Acustica lanserar Cola med artificiell intelligens

PRODUKTNYHET: Acustica lanserar Cola med artificiell intelligens