PRODUKTNYHET: Kraftfull aktiv högtalare från Line 6

PRODUKTNYHET: Kraftfull aktiv högtalare från Line 6

Amerikanska Line 6 lanserar en ny aktiv högtalare i Powercab-serien, speciellt framtagen för professionella gitarrister.

Line 6 aktiva gitarrhögtalare är utvecklade för gitarrister som använder förstärkarsimulator. Den nya modellen heter Powercab 212 Plus, och är inte helt oväntat bestyckad med två 12” element. Baselementen är specialtillverkade för Line 6 och kommer från Eminence, och vi återfinner även två diskanthorn från Celestion. Förstärkningen sköts av två stycken förstärkare på 250 watt var, vilket gör att högtalaren kan användas både i stereo eller i dubbel mono. Det finns tolv olika högtalaremuleringar att välja mellan, och högtalaren har de flesta funktioner man kan önska. Vi hittar bland annat en 2” skärm, 128 programmerbara förinställningar, XLR-utgång, MIDI, USB och mycket mer.

Pris: cirka 2 000 dollar
Tillverkare: Line 6, www.line6.com

PRODUKTNYHET: Dubbelt upp med både efterklang och eko från Fender

PRODUKTNYHET: Dubbelt upp med både efterklang och eko från Fender

PRODUKTNYHET: Bitwig Studio 3 är här

PRODUKTNYHET: Bitwig Studio 3 är här