PRODUKTNYHET: Ovanlig komboförstärkare i nyutgåva från Electro Harmonix

PRODUKTNYHET: Ovanlig komboförstärkare i nyutgåva från Electro Harmonix

Amerikanska Electro Harmonix har sedan starten i slutet av 60-talet släppt flera klassiska produkter, främst då gitarrpedaler, men tydligen även förstärkare. För nu kommer en nyutgåva av 70-talsförstärkaren Dirt Road Special.

Dirt Road Special är en kompakt förstärkare på 40 watt med inbyggd tolvtumshögtalare. Enligt tillverkaren ska förstärkaren ha en ljuv ren kanal, samt samma råa och naturliga overdrive-ljud som förlagan från 1970. Dirt Road Special anno 2019 kommer även med fyra reverb, hämtade från Electro Harmonix Holy Grail pedal, vilka går att styra med den medföljande fotpedalen.

Pris: ca 4 000 kronor
Tillverkare: Electro Harmonix, www.ehx.com

PRODUKTNYHET: Sound Forge Pro Suite uppdateras med flera verktyg för professionell användning

PRODUKTNYHET: Sound Forge Pro Suite uppdateras med flera verktyg för professionell användning

PRODUKTNYHET: Dubbelt upp med både efterklang och eko från Fender

PRODUKTNYHET: Dubbelt upp med både efterklang och eko från Fender