PRODUKTNYHET: Sound Forge Pro Suite uppdateras med flera verktyg för professionell användning

PRODUKTNYHET: Sound Forge Pro Suite uppdateras med flera verktyg för professionell användning

Den klassiska ljudeditorn Sound Forge lanserades redan på 90-talet, och har överlevt inte mindre än tre olika ägare. Magix, som köpte Sound Forge av Sony 2016, släpper nu version 13, med flera nyheter och verktyg.

Det är ingen liten uppdatering Magix bjuder på denna gång. Sound Forge Pro Suite 13 kommer bland annat med ett nytt skalbart gränssnitt med nydesignade ikoner, en uppdaterad VST-motor som stödjer ARA2, flera nya effekter, uppdaterade mätare, och mycket annat. Men den största nyheten är förmodligen att Steinbergs spektralredigeringsmjukvara SpectraLayers Pro 6 numera är en del av Sound Forge Pro Suite. Med SpectraLayers Pro går det att visualisera och redigera ljud på ett kraftfullt sätt, samtidigt som resultatet sömlöst integreras i Sound Forge.

Pris: 599 dollar
Tillverkare: Magix, www.magix.com

PRODUKTNYHET: Danelectro fyller 60 och firar med jubileumsmodell

PRODUKTNYHET: Danelectro fyller 60 och firar med jubileumsmodell

PRODUKTNYHET: Ovanlig komboförstärkare i nyutgåva från Electro Harmonix

PRODUKTNYHET: Ovanlig komboförstärkare i nyutgåva från Electro Harmonix