PRODUKTNYHET: Presonus uppdaterar Eris-serien

PRODUKTNYHET: Presonus uppdaterar Eris-serien

Amerikanska Presonus har uppdaterat sin serie med studiomonitorer, Eris, med två nya modeller.

De nya modellerna i Eris går under beteckningen Eris XT och finns i två varianter, en med 8” bas och en med 5” bas. Båda modellerna har fått en ny vågledare som ska ge bättre upplösning i diskanten samt bättre horisontell spridning, samtidigt som den vertikala spridningen minskar. Detta gör att högtalaren passar bra bland annat för lyssning i grupp. XT-modellerna har även fått större kabinett vilket gör att basen går djupare än tidigare, Eris 8 XT når ner till 35 Hz och Eris 5 XT till 48 Hz. Högtalarna kommer med klass AB-förstärkare på 140 respektive 80 watt, och vi återfinner balanserade ingångar på både tele och xlr, samt obalanserade rca-ingångar.

Pris: Eris E8XT: 251 euro / styck, Eris E5XT: 150 euro / styck
Tillverkare: Presonus www.presonus.com

PRODUKTNYHET: Boss uppdaterar Nextone

PRODUKTNYHET: Boss uppdaterar Nextone

PRODUKTNYHET: Klassisk Vari-Mu kompressor från Kush Audio

PRODUKTNYHET: Klassisk Vari-Mu kompressor från Kush Audio