PRODUKTNYHET: Svart är det nya orangea

PRODUKTNYHET: Svart är det nya orangea

Amerikanska Warm Audio har med sina högkvalitativa produkter till vettiga priser rönt stor framgång. En av deras populära produkter är mikrofonförstärkaren TB12, som nu fått sig en kosmetisk uppdatering.

Warm Audios mångsidiga mikrofonförstärkare TB12, där man bland annat kan välja mellan flera olika typer av kretsar och transformatorer, byter färg från orange till svart. En liten förändring kan tyckas, men lyssnar man till hurraropen på nätet är färgbytet mer än efterlängtat. Den uppdaterade TB12, som har fått extranamnet "Tone Beast Black", har även fått nya vridreglage och kommer med inbyggd nätdel.

Pris: 7 100 kronor
Tillverkare: Warm Audio, warmaudio.com

PRODUKTNYHET: Nästan gratis lo-fi piano från Sample Science

PRODUKTNYHET: Nästan gratis lo-fi piano från Sample Science

PRODUKTNYHET: Brainworx Diezel Herbert virtuella förstärkartopp, nu för alla

PRODUKTNYHET: Brainworx Diezel Herbert virtuella förstärkartopp, nu för alla