PRODUKTNYHET: Trådlöst för gitarr från Behringer

PRODUKTNYHET: Trådlöst för gitarr från Behringer

Behringer lanserar ett smidigt trådlöst system som är särskilt framtaget för gitarrister.

Behringers nya trådlösa system, Airplay Guitar ULG10, är ett komplett system med sändare och mottagare, speciellt utvecklat för gitarr. Det trådlösa systemet har en räckvidd på 30 meter, med en låg fördröjning på runt 5 millisekunder. Batterierna är laddningsbara med den medföljande USB-kabeln, och ska klara 6,5 timmars kontinuerlig drift. ULG100 använder sig av 2,4 GHz-bandet för överföring och det finns fyra kanaler att välja mellan. Systemet kopplas in med telekontakt, som går att vinkla så att varken sändare eller mottagare är i vägen.

Pris: Cirka 80 euro
Tillverkare: Behringer, Behringer.com
 

PRODUKTNYHET: Snart kan du använda BBC:s symfoniorkester i dina produktioner

PRODUKTNYHET: Snart kan du använda BBC:s symfoniorkester i dina produktioner

NYHET: Dispens för rosewood i musikinstrument

NYHET: Dispens för rosewood i musikinstrument