PRODUKTNYHET: Sarah Longfield signaturmodell från Strandberg

PRODUKTNYHET: Sarah Longfield signaturmodell från Strandberg

Den amerikanska progressiva metallgitarristen Sarah Longfield är enligt Guitar World en av världens bästa gitarrister när det gäller sju- och åttasträngade gitarrer. Tillsammans med svenska Strandberg Guitars släpper hon nu sin egen signaturmodell, som finns att tillgå med både sex, sju eller åtta strängar.

Strandberg Boden Metal Sarah Longfield Edition bygger i grunden på Strandbergs Boden Metal och kommer med en kropp av Basswood, eller svartlind som träslaget heter på svenska. Topp och hals är av lönn, och gitarren är bestyckad med Fishmans Fluence-mikrofoner för ett kraftfullt ljud. Signaturmodellen kommer med Sarah Longfields Black Doppler-design, som är hämtad från Longfields egendesignade Boden.

Pris: 6-strängad: 28 356 kronor, 7-strängad: 28 946 kronor, 8-strängad: 29 449 kronor
Tillverkare: Strandberg Guitars, strandbergguitars.com

PRODUKTNYHET: Manley fyller 30 och firar med en dubbel mikrofonförstärkare

PRODUKTNYHET: Manley fyller 30 och firar med en dubbel mikrofonförstärkare

PRODUKTNYHET: Sällsynt Focusrite Forte, nu från Brainworx

PRODUKTNYHET: Sällsynt Focusrite Forte, nu från Brainworx